Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge?

Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge

En badeværelsesventilator er uundværlig på et badeværelse. Badeværelsesventilatoren sørger nemlig for, at du undgår fugt og damp på badeværelset. Vi guider dig til forskellen mellem de forskellige badeværelsesventilatorer, så du og familien kan vælge den optimale løsning til jeres badeværelse.

Find den rigtige badeværelsesventilator

Alle badeværelser har brug for en badeværelsesventilator for at sikre frisk luft efter familiens beboere har været i bad. Badeværelsesventilatorer fås både med og uden timer og hygrostat. Hvilken badeværelsesventilator du skal vælge, afhænger af dit badeværelse og om, hvorvidt du selv vil styre fugtigheden på badeværelset, eller om det skal gøres automatisk.

Få en badeværelsesventilator med timer

En badeværelsesventilator med timer er et godt valg, hvis du ønsker, at din badeværelsesventilator skal køre i et bestemt antal minutter efter, at du har forladt badeværelset. Den fås i flere forskellige modeller, så du kan vælge én, der passer til dit badeværelse.

Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge
Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge

Styr fugten automatisk med en badeværelsesventilator med hygrostat

Hvis du ønsker, at din badeværelsesventilator skal tænde og slukke efter fugtniveauet på dit badeværelse, helt uden at du skal tænke over det, så skal du vælge en badeværelsesventilator med hygrostat. En badeværelsesventilator med hygrostat registrerer selv luftfugtigheden på badeværelset, og badeværelsesventilatoren aktiveres, når fugtigheden bliver for høj, og ventilatoren slukker, når fugtigheden er indenfor normal-niveau igen. Du indstiller selv grænserne for, hvilken luftfugtighed din ventilator skal tænde ved.

Få den fulde kontrol med en standard ventilator

En standard ventilator er perfekt til familien, der gerne vil have den fulde kontrol over deres badeværelsesventilator. Med en standard ventilator bestemmer du nemlig selv, hvornår ventilatoren skal være tændt og slukket. Det kan være, at du ønsker, at ventilatoren skal tændes samtidig med, at du tænder lyset på badeværelset. Eller måske vil du have, at ventilatoren skal kunne slukkes med en afbryder, hvis du har brug for, at den ikke er tændt. I så fald er det en standard ventilator, du skal vælge til dit badeværelse.

Få din lokale VVS Mester til at hjælpe med at installere din badeværelsesventilator

En badeværelsesventilator kan installeres på badeværelsets væg eller loft. Din lokale VVS Mester hjælper dig gerne med at installere og evt. bore hul til badeværelsesventilatoren.

Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge

Flere spændende guides...

Få en god morgen på badeværelset

En god morgen på badeværelset

Læs guiden her
Børnevenligt badeværelse

4 tips til et børne-badeværelse

Læs dem her
fjern kalk på badeværelset

Sådan fjerner du kalk på badeværelset

Læs guiden her
Forny badeværelset for under 5000

Forny badeværelset for under 5.000,-

Læs guiden her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.