montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Geberit

Douchetoilet, badeværelsesmøbler, sanitets- og rørsystemer

Geberit

Geberit er europæisk markedsleder inden for sanitetsteknologi, og produkterne kombinerer design med pålidelighed og bæredygtighed. Geberit sætter konstant nye standarder for sanitet.

Geberit Icon

Møbelserie i lækkert design

Ved at kombinere naturlige materialer som træ, sten og skifer med modige farvevalg og subtile designløsninger, rummer iCon-serien både den typiske nordiske minimalisme og den trendy maksimalisme.

Badeværelsesserien byder på alt fra underskabe og højskabe til håndvaske og toiletter. Geberit iCon fås i farverne højglans hvid, mat hvid, sandgrå, lava, egetræsstruktur og nøddetræsstruktur.

Geberit betjeningsplader

De unikke løsninger er det, der trender på badeværelserne. De personlige løsninger er fede løsninger, der giver dit badeværelse kant og udtryk.

Du har mere end nogensinde før mulighed for at udtrykke din personlige stil med Geberits nye serie af betjeningsplader, der med et væld af mulige kombinationer og sammensætninger af materialer og udtryk kan tilpasses dine ønsker til hjemmets badeværelse.

Geberit One

Geberit One forener design og funktionalitet.

Toilettet er foruden sit lækre, slanke design udstyret med en række innovative funktioner, der gør det komfortabelt og moderne.

Geberit AquaClean douchetoiletter – toilettet, som rengør dig med vand

Med Geberit AquaClean går komfort og pleje hånd i hånd. Med douchetoilettet – også kendt som japansk toilet eller toilet med bidet – kan du nyde en frisk og ren følelse hele dagen.

Douchtoiletter kan give dig en følelse af komfort og pleje – hver gang du går på toilet.

Fem badeværelsesserier

Vælg mellem fem badeværelsesserier til dit hjem. Uanset hvilken du vælger, får du elegangce og kvalitet på badeværelset. Og som altid er holdbarhed og funktionalitet i højsædet.

Serierne er komplette med toiletter, bideter, håndvaske og matchende møbler. I serierne finder du produkter i alle prisklasser, og derfor kan du være sikker på at finde et produkt, der passer til netop dit budget.Fælles for alle produkter er den høje hygiejne, rengøringsvenligheden og æstetik.

Geberit indbygningscisterner

Indbygningscisterner der passer til ethvert behov. Alle cisterner er naturligvis testet for tæthed, så du er sikker på at få en pålidelig indbygningscisterne. Derudover har Geberit taget højde for miljøet, og skyllet kan derfor begrænses til et minimum.

Når du køber indbygningscisterner fra Geberit, kan du vælge mellem Geberit Omega og Geberit Sigma. Sigma har fast højde og kan fås som både almindelig og hjørneelement, mens Omega giver komplet fleksibilitet og kan justeres i højden.

Geberit installationssystemer og afløbssystemer

Installationssystemerne giver frihed på badeværelset, fordi de er innovative og funktionelle. Derudover er de naturligvis lavet i højeste kvalitet og testet for 100% tæthed. Installationssystemerne til installationsvægge er afgørende, når der skal installeres et væghængt toilet, som i dag er den ultimativt bedste løsning til badeværelset.

Fordelen er desuden, at de kan tilpasses til stort set alle badeværelser, fordi der findes så mange forskellige modeller.

Om Geberit

Specialister i indbygningscisterner

Vælg Geberit i din indretning

Geberit hos VVS Mester

Find din VVS Mester

Mangler du hjælp fra en autoriseret VVS’er?

Fra reparation og renovering til nybyggeri og nytænkning – få professionel hjælp til opgaven.

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.