montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Viega

Connected in quality

Viega

Viega er en stor verdensomspændende virksomhed, der er en af de førende producenter af installationsteknologi. Viegas kernekompetencer består i presssystem- og afløbsteknologi.

50 SPECIALDESIGNEDE TRYKPLADER TIL VÆGHÆNGTE TOILETTER

Viega Visign serien af betjeningsplader til væghængte toiletter passer alle til Prevista Dry indbygningscisterner, og derfor kan du frit vælge fra det store sortiment eller udskifte betjeningspladen, hvis du ønsker at ændre stilen i badeværelset på et senere tidspunkt. I en perfekt kombination af form og funktion lever de mere end 50 modeller op til individuelle krav til badeværelset.

Sæt stemningen med lys i badeværelset

Belysningen spiller en helt central rolle for design, velvære og trivsel i alle ejendommens rum, og det gælder også badeværelset. Den rette belysning styrker ikke kun oplevelsen men også sikkerheden på badeværelset.

Mange af Viegas elektroniske betjeningsplader kan udstyres med LED-lys. Det behagelige orienteringslys er en hjælp i mørket og er så diskret, at det ikke konkurrerer med resten af belysningen på badeværelset.

Betjeningsplade: Viega Visign for More 202 – skyl aktiveres ved at dreje på knappen.

Ultratynd betjeningsplade i rustfrit stål

Designet på denne betjeningsplade afspejler den unikke produktionsteknik: Den er laserskåret ud af én enkelt ultratynd rustfri stålplade. Knapperne til de to skyl hæver sig fra den minimalistiske plade i en blød form.

Denne og flere af betjeningspladerne fra Viega kan monteres med diskrete belysning, som understreger betjeningsplades specielle karakter. Tilvælg LED-installationsramme

Betjeningsplade: Visign for More 201 i mat sort.

Visign for More – de mere eksklusive

Vælg mellem træ eller glas, og kobber-guld eller antracit. Visign for More betjeningspladerne, der fås i mange førsteklasses materialer og farver.

Betjeningspladerne i Visign for More-serien kan monteres uden værktøj. Et highlight er betjeningspladen til Visign for More 205 sensitive tilbyder berøringsfri skyllekomfort.

Muligheder for tilvalg:

1) Indbygningsramme med sensorstyret LED-lys kan monteres i modellerne 201 og 204.
2) Ramme for montering i niveau med fliser eller væg.
3) Viega holder til rengøringstabs.

Kølig elegance

Betjeningsplade til det væghængte toilet i smukke præcise linjer: En lang linje til det store skyl og en mindre til det lille skyl.

Et diskret baglys fra en LED-installationsramme, der kan tilvælges som ekstraudstyr, understreger det minimalistiske design og fungerer som vejviser i mørket.

Betjeningspladen kommer med avanceret teknologi i form af elektronisk aktivering: Ved et ganske let tryk aktiveres toiletskyllet.

Betjeningspladen Visign for More 204 og kommer i slidstærkt rustfrit stål i en lang række forskellige versioner og materialer, metal- og specialfarver. Perfekt til det unikt designede badeværelse.

Visign for Style – klassiske tidsløst elegant

Betjeningspladerne i Visign for Style serien giver et nyt og friskt præg på badeværelset med de mange design- og farvevarianter.

De kan monteres uden værktøj. Desuden er en montering i niveau med flisen også mulig, ligesom installation af holder til tabs.

Visign for Style 25 sensitive tilbyder desuden et yderligere highlight med den berøringsfri skyllefunktion. Til aktiveringen er det tilstrækkeligt at holde hånden med lidt afstand foran den ønskede skyllefunktion.

Med kant og stylet i sort

Rå, enkel og uden dikkedarer – sådan er Visign for Style 21. Det stilrene design med sin lave højde på kun 8 mm giver et klart udtryk og passer perfekt ind i ethvert minimalistisk badeværelsesmiljø. Og for at gøre integrationen af designet endnu mere integreret, kan det også installeres niveau med fliserne.

Betjeningsplade: Visign for Style 21 i mat sort.
Afløbsrende: Viega Advantix Cleviva
Pungvandlås under vasken er fra Viega.

En opdateret designklassiker

Denne designklassiker inden for betjeningsplader til væghængte toiletter er karakteriseret ved de runde knapper i en rektangulær ramme. Knappen til det store skyl er konveks og buer let ud mod brugeren, mens det lille skyl er konkavt og buer indad.

Pladen er fremstillet i kvalitetsplast og fås i farverne alpinhvid, sort, mat krom eller forkromet.

Designet er blevet forbedret, teknologien opdateret og konturerne er blevet skarpere på denne fornyede designklassiker, Visign for Style 20.

Form rummet med skinnesystemet

Viegas serie Prevista Dry Plus skinnesystem sætter nye standarder for fleksibiliteten og muligheder for kreativ badeværelsesindretning med væghængte toiletter.

Prevista cisterne- og indbygningssystem er utrolig nemt at montere. Således behøver du ikke at entrere med flere håndværkere. Din VVS-installatør kan klare det hele.

Den færdige installationsvæg er vist med betjeningspladen Visign for More 205 sensitive, hvor skyllet aktiveres uden at røre – en hygiejnisk løsning.

Om Viega

Bæredygtighed

Viega hos VVS Mester

Find din VVS mester

Mangler du hjælp fra en autoriseret VVS’er?

Fra reparation og renovering til nybyggeri og nytænkning – få professionel hjælp til opgaven.

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.