montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / GROHE / GROHE Red og GROHE Blue

GROHE Red og GROHE Blue

GROHE Blue Home

Med GROHE Blue kan du få filtreret og koldt drikkeklart vand direkte fra hanen. GROHE Blue Home Duo indeholder alle de samme funktioner som et almindeligt GROHE køkkenarmatur, men indeholder derudover muligheden for iskoldt, filtreret vand med eller uden brus. Du får desuden muligheden for at vælge mellem lidt eller meget brus i dit drikkevand. Som bonus findes armaturet i en masse forskellige designs, så du kan finde et, der passer præcist til dit køkken.

Robust og ridsefast

GROHE Blue er lavet, så beholderen fylder så lidt som muligt. Det betyder, at den kan installeres i de fleste køkkenskabe, da der blot skal være 30 centimeters fri plads.

Derudover er armaturet udstyret med teknologien StarLight, der er en krom-belægning, der gør armaturet robust og ridsefast.

Ligesom GROHE Red er GROHE Blue Home lavet med en LED-oplyst trykknap, der gør det nemt at skifte mellem almindeligt vand og filtreret, koldt drikkevand. Knappen giver desuden automatisk besked, når patronen, er tilfører brus, skal skiftes.

GROHE Red

Med GROHE Red slipper du for at vente på at vandet koger. Du får nemlig op til 3 liter kogende vand direkte fra hanen. GROHE Red har det hele: Lækkert design, børnesikring samt energibesparende funktioner. Armaturet fås i fem forskellige designs, herunder to mono-armaturer, der kun indeholder kogende vand-funktionen, og tre duo-armaturer, der kombinerer GROHE Red og GROHE Blue.

Selve kogeenheden fås i to størrelser: M, der passer til de fleste almindelige køkkenskabe og giver 3 liter kogende vand, og L, der giver 5,5 liter kogende vand og dermed passer til kontorer og andre større køkkener.

Sikkert & funktionelt

Armaturet er designet med øje for sikkerhed, brugervenlighed og miljøet. Dette betyder at GROHE Red er udstyret med ChildLock, der gør, at man ikke kan komme til at tænde for det kogende vand ved et uheld. Armaturet er udstyret med CoolTouch, der sikrer, at armaturet ikke bliver varmt på trods af det kogende vand.

Derudover kan armaturet vinkles 150 grader og har en c-formet tud, der gør det nemt og brugervenligt at fylde gryder og lignende. StarLight krombelægningen sikrer, at armaturet holder sig pænt og uden ridser i mange år. Selve Red-knappen, der aktiverer det kogende vand, er en trykknap med integreret LED-lys.

Om GROHE Red

Om GROHE Blue Home

GROHE – fokus på miljøet

Find din VVS mester

Mangler du hjælp fra en autoriseret VVS’er?

Fra reparation og renovering til nybyggeri og nytænkning – få professionel hjælp til opgaven.

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.