montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Ifö / Ifö mobelpakker

Ifö møbelpakker

Ifös populære møbelpakker gør det nemt at renovere badeværelset. Ifö Spira møbelpakker er en hurtig og stilren løsning til hurtig opfriskning eller gør-det-selv renovering af badeværelset. Alt det, du behøver, er samlet i én pakke til en god pris. Det er en hurtig og stilren løsning – og så er det nemt!

Ifö – Nordisk kvalitet

Ifö har i over 100 år produceret porcelæn i højeste kvalitet. Dette har givet virksomheden muligheden for at producere nogle af verdens mest eftertragtede sanitetsartikler. Takket være Ifös imponerende evne til konstant at være nytænkende og nyskabende i design såvel som i funktionalitet, har virksomheden formået at være førende i branchen i mere end en menneskealder. Her på siden, finder du vores sortiment af Ifö møbelpakker, altid til en god pris, med hurtig levering og professionel installation.

Ifö møbelpakker

Mulighederne er mange, når du overvejer Ifös møbelpakker.

Ifö møbelpakker er nemt at bestille, og så det er en komplet løsning lige til at sætte op. Uanset hvilken stil du har, så kommer Ifö møbelpakker i mange forskellige stilarter og farver, så du frit kan vælge imellem, hvad du bedst kan lide.

De færdigmonterede møbelpakker er det rette valg, når du vil have ekstra opbevaringsplads til et af de mindste men mest brugte rum i dit hjem.

Ifö Spira møbelpakker er en hurtig og stilren løsning til hurtig opfriskning eller gør-det-selv renovering af badeværelset.

Ifö Sense badeværelsesmøbler

Ifö Sense er Ifös mest fleksible møbelserie til dato. Det brede sortiment gør, at det passer perfekt til både det lille og store badeværelse. De færdigmonterede skabe findes i mange forskellige bredder, dybder, farver og varianter. Det gør, at du nemt kan skræddersy dem efter din egen stil. Skabene er lakeret fra fabrikkens side og har en fugtafvisende overflade, som gør dem særligt egnet til våde badeværelsesmiljøer.

Soft-close skuffer
Ifö Sense møblerne har naturligvis også skuffer med soft-close, der giver en afdæmpet lyd på badeværelset. Ifö Senses underskabe findes i mange modeller, som både passer til Ifö Spira og Ifö Sense håndvaske.
Alle Ifö Sense håndvaske leveres desuden med Ifö Clean rengøringsvenlig glasur, som gør rengøringen nem og enkel – hver gang.
Det nye sortiment af greb giver Ifö Sense endnu flere designmuligheder.

Nu kan du skræddersy møblerne, så de passer til dit badeværelsesdesign og personlige stil – valgmulighederne har aldrig været større.

Køb hos VVS Mester

Når du handler hos VVS Mester, kan du være sikker på et stort udvalg til en god pris. Vi fører kun de bedste og mest anerkendte mærker til nogle af markedets skarpeste priser. Når du har fundet præcis det, du står og mangler, så er du med VVS Mester altid sikker på hurtig levering og professionel installation udført af din lokale VVS Mester.

Find din VVS mester

Mangler du hjælp fra en autoriseret VVS’er?

Fra reparation og renovering til nybyggeri og nytænkning – få professionel hjælp til opgaven.

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.