montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Nordjylland / Aalborg VVS Service

Aalborg VVS Service – VVS i Aalborg

Østerbro 103, 9000 Aalborg

Gode råd til energioptimering

Spar penge med produkter og løsninger til badeværelset med mindre klimaaftryk.

Badeværelsesrenovering

Læs mere om de overvejelser du bør gøre dig, inden du renoverer dit badeværelse.

Om VVS Mester

Lær mere om vores landsdækkende kvalitetskoncept.

VVS-installatør med 40 års erfaring

Aalborg VVS Service – VVS i Aalborg

Mangler du en autoriseret VVS-installatør Nørresundby, Svenstrup, Aalborg og resten af Nordjylland? Aalborg VVS Service henvender sig til både privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi hjælper med VVS opgaver i Aalborg og omegn, men kører også gerne ud til installationer og andre VVS-opgaver i resten af Nord- og Midtjylland. Tillid, faglighed og personlig service er fokus i vores arbejde.

Vi rykker hurtigt ud! Vi står altid klar med en dygtig VVS-installatør, hvis du står i en akut situation, der kræver hurtig udrykning. Uanset om der er tale om en vand- og rørskade eller hvis varmeanlægget pludselig står af.

Lær os at kende

Lidt om hvordan vi kan hjælpe dig

Vi klarer alle opgaver i Aalborg og Nordjylland

Aalborg VVS Service udfører alle former for autoriseret VVS-arbejde. Herunder blandt andet gulvvarme, fjernvarmeinstallation, nyt badeværelse, blikkenslagerarbejde, installation af toilet, vandhane, armatur og lignende. Vi reparerer og vedligeholder også gerne VVS-konstruktioner, såsom vand og sanitet.

Rådgivning og kvalitets VVS i Aalborg

Aalborg VVS Service er et autoriseret VVS-firma med fokus på dine ønsker og behov. Vi sætter en ære i at udføre VVS-arbejde af høj kvalitet. Vi giver dig ærlig og uvildig rådgivning ud fra mange års erfaring og oparbejdet ekspertise.

Vi lægger stor vægt på en personlig service, hvorfor du altid er garanteret et VVS-arbejde, hvor der er fokus på dine ønsker og din bolig. Er du som kunde i tvivl om, hvad der er den bedste løsning, giver vi dig gerne professionel rådgivning om, hvilken løsning, der er den bedste til dig. Således du kan være i helt trygge hænder, når vi står for opgaven. Så har du brug for en erfaren og tillidsfuld VVS installatør i Aalborg, så kontakt Aalborg VVS Service for et uforpligtende tilbud.

Renovering

Skal badeværelset bygges om, eller trænger køkkenet til en kærlig hånd? Det kan også være udskiftning af dit varmeanlæg. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning. Tag os med på råd omkring dit projekt og vi kan love dig en håndværksmæssig korrekt løsning samtidig med at vi hjælper dig til et både flot og elegant design.

Nybyg og tilbygning

Vi tilbyder VVS til nybyg. Skal du have bygget nyt hus, renoveret det gamle eller lavet en tilbygning, hjælpe vi gerne med rådgivning, tilbud og udførelse af opgaven. Vi kan hjælpe dig med at komme godt i mål. Vi glæder os altid til at gå i gang med nye, spændende projekter. Uanset projektets størrelse, kan vi være behjælpelige. Alt fra levering af produkter, til installation eller hele entreprisen.

Vi kan hjælpe dig med at sikre din løsning opfylder alle lovens krav omkring VVS-arbejde. Der er i dag er der mange løsninger, materialer og modeller at tage stilling til. Hos os får du råd og vejledning omkring alle disse valg, så du kan være sikker på en ordentlig og professionel løsning.

Blik

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde og blik arbejde. Zink, kobber og skiffer. Vi løser alle typer opgaver, små som store. Det kan for eksempel være kviste, skorstene, tage, tagrender og facader. Blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit og derfor en bæredygtig løsning, der kan holde i lang tid. Vores blik-arbejde udføres af vores to dygtige blikkenslagere, hvor resultatet altid er i top.

Energioptimering og servicering af skoler, boligforeninger mm

Ønsker du at mindske elregningen eller vandregningen, er det også en opgave vi som VVS-installatører i Aalborg gerne påtager os. Vi udfører grønne løsninger for både private boliger, erhvervsejendomme og boligforeninger.

Vi har stor erfaring med udskiftning af varmeanlæg, da det er et af de steder, der er mange penge at hente ved en udskiftning til det rette. Er du i tvivl om, hvad den rette løsning er, rådgiver vi gerne om det rette valg, ligesom vi kan rådgive om energirenovering generelt.

Varmestyring & varmeanlæg (gulvarme og fjernvarme)

Hos Aalborg VVS Service tilbyder vi optimale løsninger inden for fjernvarme og gulvvarme til private, erhverv samt offentlige institutioner i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og hele Nordjylland. Hos Aalborg VVS Service kender vi alle fordele ved gulvvarmestyring, og vi leverer derfor individuelle samt komplette løsninger til både private boliger og erhvervsejendomme.

Vi kan både stå for lægning af gulvvarme og installation af gulvvarme, og vi klarer også vedligeholdelsen af dit gulvvarmesystem til attraktive priser. Kom med i det grønne fællesskab med installation af fjernvarme. Ikke nok med, at fjernvarme er en af de billigste opvarmningsløsninger på markedet – det er også en nem, behagelig og miljørigtig løsning til de fleste boligtyper. Med fjernvarmeinstallation opnår du med andre ord et væld af fordele, som giver både økonomiske og miljømæssige besparelser.

Vi tilbyder vores ekspertise inden for:

VAND, VARME & SANITET
BAD & ENERGILØSNINGER
SERVICEOPGAVER
ENERGITJEK
PILLEFYR
VARMEPUMPER
JORDVARMEANLÆG
BLIKKENSLAGER, TAGRENDER & KVISTE

Kontaktoplysninger

Adresse

Østerbro 103
9000 Aalborg

Åbningstid

Mandag – torsdag: 07:00-16:00
Fredag: 07:00-14:00

Virksomhed

Aalborg VVS Service
CVR: 42602124
Hjemmeside
Facebook

Kontakt os – alle hverdage 07.00 – 16.00


Har du spørgsmål?

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.