montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Midtjylland / Din VVS Mester Paul Christensen

Din VVS Mester Paul Christensen – VVS på Djursland

Industriparken 18, 8961 Allingåbro

Gode råd til energioptimering

Spar penge med produkter og løsninger til badeværelset med mindre klimaaftryk.

Badeværelsesrenovering

Læs mere om de overvejelser du bør gøre dig, inden du renoverer dit badeværelse.

Om VVS Mester

Lær mere om vores landsdækkende kvalitetskoncept.

Din VVS Mester Paul Christensen – VVS på Djursland

Tilbage i 2001 blev Rougsø VVS etableret og senere videreført af Din VVS Mester Paul Christensen ApS. I dag er vi sammenkædet med VVS Mester-kæden og er en stærk, lokalforankret virksomhed med seks svende, to blikkenslagere og tre lærlinge. I 2018 fik vi Anders Buhl Christensen med på holdet som partner efter endt installatøreksamen.

Vores kunder er ALLE. Vi udfører VVS-opgaver for private kunder, institutioner, erhverv, lokale entreprenører m.v. Hvis du måtte ønske det, stiller vi gerne med vores lokale samarbejdspartnere, tømrer, murer, elektriker og løser hele opgaven.

Din VVS Mester Paul Christensen, holder til i store gode lokaler på industriparken 18, 8961 Allingåbro – her er vi indrettet med et stort nyt blikkenslager værksted med to erfarne blikkenslagere. Desuden beskæftiger vi seks kompetente VVS-montører, 3 lærlinge og en kontorassistent.

Lær os at kende

Lidt om hvordan vi kan hjælpe dig

Vi løser alle typer opgaver inden for VVS og blikarbejde

Når du booker en opgave hos os, tager vi dig med i hånden hele vejen og rådgiver om opgaverne. Det er vores vigtigste opgave, at du får et tilfredsstillende resultat. Vores 13 medarbejdere med alsidige kompetencer sørger for, at vi kan udfører et bred vifte af opgaver.

Se herunder, hvilke typer af opgaver, vi kan løse for dig:

Renovering

Skal badeværelset bygges om, eller trænger køkkenet til en kærlig hånd? Det kan også være udskiftning af dit varmeanlæg. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning. Tag os med på råd omkring dit projekt og vi kan love dig en håndværksmæssig korrekt løsning samtidig med at vi hjælper dig til et både flot og elegant design.

Nybyg

Vi tilbyder VVS til nybyg. Skal du have bygget nyt hus, renoveret det gamle eller lavet en tilbygning, hjælpe vi gerne med rådgivning, tilbud og udførelse af opgaven. Vi kan hjælpe dig med at komme godt i mål. Vi glæder os altid til at gå i gang med nye, spændende projekter. Uanset projektets størrelse, kan vi være behjælpelige. Alt fra levering af produkter, til installation eller hele entreprisen.

Vi kan hjælpe dig med at sikre din løsning opfylder alle lovens krav omkring VVS-arbejde. Der er i dag er der mange løsninger, materialer og modeller at tage stilling til. Hos os får du råd og vejledning omkring alle disse valg, så du kan være sikker på en ordentlig og professionel løsning.

Har du brug for en totalløsning? Vi har nogle dygtige samarbejdspartnere, vi kan tage med på opgaven.

Blik

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde og blik arbejde. Zink, kobber og skiffer. Vi løser alle typer opgaver, små som store. Det kan for eksempel være kviste, skorstene, tage, tagrender og facader. Blik-arbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit og derfor en bæredygtig løsning, der kan holde i lang tid. Vores blik-arbejde udføres af vores to dygtige blikkenslagere, hvor resultatet altid er i top.

Læs mere om blikarbejde her.

Varmepumper

Varmepumper kan skabe store besparelser på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder. Varmepumper er en bæredygtig energikilde og derfor en fremtidssikret løsning for dig. Fælles for dem alle er, at de udnytter energien fra omgivelserne til varme dit hus op. Ved udskiftning til varmepumper får du en driftssikker og billig opvarmning af din bolig.

Hos Din VVS Mester Paul Christensen er vi eksperter i varmepumper og kan rådgive dig omkring de forskellige typer. Vi beskæftiger os med luft-til-vand varmepumper, luft-til-luft og jordvarme. Så overvejer du at skifte til en energibesparende energikilde, så få installeret en varmepumpe af din lokale VVS installatør. Vi laver gerne et tilbud og en energiberegning på opgaven.

Læs mere om varmepumper her.

Teknik og total entreprise

Søger du en total badeværelsesløsning? Så kan vi tilbyde et samarbejde med BadArkitekten. Her bliver dine drømme og idéer omsat til den mest optimale indretning af badeværelse. Realisering af din drøm med BadArkitekten betyder, at du bl.a. får 3D tegninger og skitseforslag til indretning. Din VVS Mester klarer efterfølgende montering og installation.

Services

Vi udfører service til diverse småarbejde og mindre reparationer i lokalområdet. Det kan for eksempel være brud på vand- eller spildevandledninger. Dertil tilbyder vi oliefyrsservice.

Uanset om du er ejeren af et nyt eller gammelt oliefyr er det en god idé med et regelmæssigt eftersyn af en teknisk ekspert. Lidt sod i kedlerne koster hurtigt en del ekstra på fyringsøkonomien. Vores erfarne montører hjælper dig med at holde dit oliefyr ved lige.

Din garanti for godt håndværk

VVS Mester Paul Christensen er medlem af TEKNIQ Arbejdsgivernes garantiordning, som er din garanti for fagligt håndværk af høj kvalitet. Vi bliver desuden certificeret hvert andet år af Sikkerhedsstyrelsen.

Kontaktoplysninger

Adresse

Industriparken 18
8961 Allingåbro

Åbningstid

Mandag – fredag: 07:00-17:00

Kontakt os

Telefon: +45 86 48 10 08
Email: anders@vvsmester-pc.dk

CVR

Din VVS Mester Paul Christensen
CVR: 26539765

Medarbejdere

Anders Buhl Christensen

Ejer

Mob. 23980615

Kontakt os – alle hverdage 07.00 – 17.00


Har du spørgsmål?

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.