montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Fyn / EnergiTeknikFyn ApS

EnergiTeknikFyn ApS
– VVS på Fyn

Nyborgvej 40, 5853 Ørbæk

Gode råd til energioptimering

Spar penge med produkter og løsninger til badeværelset med mindre klimaaftryk.

Badeværelsesrenovering

Læs mere om de overvejelser du bør gøre dig, inden du renoverer dit badeværelse.

Om VVS Mester

Lær mere om vores landsdækkende kvalitetskoncept.

Moslund EL blev til EnergiTeknikFyn

Moslund EL har forhandlet, monteret og serviceret i hele landet siden 1992. I 2014 blev VVS også en del af konceptet. Virksomheden skiftede således navn til EnergiTeknikFyn og blev en del af kæden, El-Salg. Du finder dermed din VVS Mester EnergiTeknikFyn på Nyborgvej i Ørbæk på Fyn. I dag varetager EnergiTeknikFyn derfor et stort sortiment og kan hjælpe med alt i tekniske installationer. Virksomheden har ligeledes mange erfarne medarbejdere ansat, som kan hjælpe med alle slags opgaver inden for VVS og andet.

Vi kan hjælpe med montering og servicering som VVS-installatør på Østfyn, Nyborg, Ferrislev, Refsvinge, Frørup, Tårup, Langeskov, Rolfsted og omegn. Så har du brug for en VVS Mester i Ørbæk, Østfyn eller omegn, står vi klar til at hjælpe.

Lær os at kende

Lidt om hvordan vi kan hjælpe dig

VVS installation af alle opgaver i Ørbæk

Hos EnergiTeknikFyn løser vi alle slags VVS Mester opgaver fra de helt små opgaver, for private, til større opgaver, hos erhvervskunder, til helt store opgaver, for industrivirksomheder. EnergiTeknikFyn’s VVS-installatører både rådgiver og installerer alle typer VVS, herunder renovering, installation af varmeanlæg, gaskedler, oliekedler, biobrændsel, fjernvarme, badeværelser, nybyggeri og tilbygning, samt varmepumper til både jord, luft til luft og luft til vand.

Installation af varmekilder på Østfyn

Overvejer du at skifte dit varmeanlæg ud, kan du få en VVS Mester fra EnergiTeknikFyn til at hjælpe. Vi kan montere og installere mange forskellige energikilder, herunder blandt andet gaskedler og solvarme. Uanset hvilken varmeinstallation du skal have, står vi også klar med rådgivning. Hos EnergiTeknikFyn i Ørbæk, Østfyn og omegn er vi opmærksomme på, at du eksempelvis kan spare mange penge ved at få monteret en ny gaskedel i stedet for den gamle.

Specielt hvis du skifter fra olie til gas. Vi kan levere, installere og montere alle slags kedler. Ligeledes kan du spare mange penge på varmeregningen ved at skifte til solvarme i stedet for el-varme, olie eller naturgas. Dette er en let varmekilde at installere og det kræver derfor ikke lang tid for din VVS Mester i Ørbæk.

Servicering af varmeanlæg hos EnergiTeknikFyn

Har du allerede en nyere varmeinstallation, så kan vi hos EnergiTeknikFyn tilbyde en serviceaftale. En serviceaftale indebærer, at du altid kan få hjælp, når du har brug for det. Sker der eksempelvis driftstop eller funktionsfejl på dit varmeanlæg, så står vi klar til at hjælpe – helt gratis.

Du skal blot betale reservedelene. Derudover servicerer vi jævnligt din varmeinstallation, uanset om det er et gasfyr, et oliefyr, en varmepumpe eller solvarme. Så har du brug for servicering findes det hos EnergiTeknikFyn.

Uforpligtende tilbud på VVS i Ørbæk

Uanset, hvilken løsning du søger, så står EnergiTeknikFyn klar med et uforpligtende tilbud. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning på dit problem. Har du et akut behov for hjælp til en VVS-opgave, står vi klar til at hjælpe – også uden for åbningstiden.

Tryghed og kvalitet hos VVS installatør EnergiTeknikFyn

Hos EnergiTeknikFyn stræber vi mod at blive det foretrukne valg hos kunder. Vi gør derfor, hvad vi kan for at lave den bedste kombination af tryghed og kvalitet. Dette er også en af grundene til, at vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgivernes garantiordning. Det betyder, at du som kunde kan være helt sikker på, at vi udfører vores arbejde rigtigt, og at det lever op til de gældende regler.

Kontaktoplysninger

Adresse

Nyborgvej 40
5853 Ørbæk

Åbningstid

Mandag – fredag: 07:00-17:00

Kontakt os

Telefon: +45 65 98 20 22
Akuttelefon: +45 20 29 20 22
Email: info@energiteknikfyn.dk

CVR og info

EnergiTeknikFyn ApS
CVR: 33767560
Facebook

Kontakt os – alle hverdage 07.00 – 17.00


Har du spørgsmål?

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.