montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Midtjylland / Hovmand VVS Teknik ApS

Hovmand VVS Teknik ApS – VVS i Vejle og Midtjylland

Ellehammersvej 6, 7100 Vejle

Gode råd til energioptimering

Spar penge med produkter og løsninger til badeværelset med mindre klimaaftryk.

Badeværelsesrenovering

Læs mere om de overvejelser du bør gøre dig, inden du renoverer dit badeværelse.

Om VVS Mester

Lær mere om vores landsdækkende kvalitetskoncept.

Mange års erfaring – din garanti

Din lokale VVS Mester i Vejle og Midtjylland

Har du brug for en kompetent og troværdig VVS-installatør? Hovmand VVS Teknik ApS fra Vejle står altid klar til at hjælpe dig.

Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring inden for alt i VVS, og vi udfører VVS arbejde i Vejle, Tørring og hele Midtjylland. Du kan kende os på den gode kvalitet og fejlfrie service, som vi altid sørger for at yde for vores kunder.

Lær os at kende

Lidt om hvordan vi kan hjælpe dig

Alt i VVS

Vores medarbejdere tager ansvar for deres kompetenceområder, hvilket gør os i stand til at tilbyde kvalitetsløsninger inden for blik, vand, varme og sanitet til såvel private som erhvervskunder.

Du kan derfor trygt kontakte Hovmand VVS Teknik ApS, hvis du står med en uløst VVS-opgave. Vi udfører som sagt alle typer af VVS-arbejde, herunder reparation og renovering samt montering og installation af VVS-løsninger. Så mangler du en VVS-installatør i Vejle eller omegn, så kan vi med garanti hjælpe med det, du har brug for.

Mangler du en blikkenslager, kan Hovmand VVS Teknik ApS også være behjælpelige her. Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde, herunder zinkarbejde i relation til tagdækning og renovering af tagrender, som vi har særlig stor erfaring inden for.

Hovmand VVS tænker grønt

Det betyder, at vi har specialiseret os inden for grøn energi, og at vi derfor anbefaler CO2-besparende løsninger. Således kan vi, foruden det almene VVS-arbejde, også være behjælpelige inden for energioptimering.

Vi tilbyder renovering af varmeanlæg, installation af varmepumper, solvarme, jordvarme eller stokerfyr. Samt udskiftning af gasanlæg og lignende miljøvenlige VVS-løsninger. En grøn løsning er ikke bare en hjælpende hånd til miljøet, men også til din pengepung grundet økonomiske besparelser.

Kvalitet frem for alt

Med Hovmand VVS Teknik ApS, som din lokale VVS Mester, er du i helt trygge hænder. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset om det gælder vores arbejde, vores produkter eller vores dialog og rådgivning af kunder.

Vi sætter pris på, at vores samarbejdspartnere overholder deres aftaler, så derfor bestræber vi os naturligvis på det samme. Aftalte betingelser, priser og tidsfrister kan du roligt holde fast i og forvente – det samme gør vi. Vi leverer med andre ord et godt stykke arbejde til tiden hver gang og altid til den rette pris.

Professionel rådgivning til alle

Vi udfører VVS-installationer til både private og erhverv i hele Vejle og omegn, og vi mener, at alle skal have muligheden for at få kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med VVS-arbejde.

Derfor giver vi, med glæde, professionel rådgivning både før og under arbejdet med dine VVS-installationer, uanset om det gælder renovering af badeværelset, udskiftning af varmeløsning eller noget helt andet.

Få efterset dine VVS-installationer

For at sikre, at dine VVS-installationer altid fungerer bedst muligt, tilbyder Hovmand VVS Teknik ApS at efterse dine VVS-installationer. På den måde kan du være sikker på at få det optimale udbytte af dit VVS og undgå mulige problemer. Vi tilbyder blandt andet at efterse dit varmesystem, så du undgår at bruge unødige penge på varmeregningen.

Ønsker du, at bevare denne sikkerhed, så tilbyder vi også faste aftaler omkring service og eftersyn. Bestil din lokale VVS Mester her og lad os se på dine opgaver!

Kontaktoplysninger

Adresse

Ellehammersvej 6
7100 Vejle

Åbningstid

Mandag – torsdag: 07:00-16.00
Fredag: 07:00-14:00

Kontakt os

Telefon: +45 75 83 08 20
Akuttelefon: +45 75 83 08 20
Email: nh@hovmandvvs.dk

CVR og info

Hovmand VVS Teknik ApS
CVR: 37592064
Hjemmeside
Facebook

Kontakt os – alle hverdage 08.00 – 16.00


Har du spørgsmål?

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.