montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er

JH Service
– VVS i Give

Hedegårdvej 69, 7323 Give

Gode råd til energioptimering

Spar penge med produkter og løsninger til badeværelset med mindre klimaaftryk.

Badeværelsesrenovering

Læs mere om de overvejelser du bør gøre dig, inden du renoverer dit badeværelse.

Om VVS Mester

Lær mere om vores landsdækkende kvalitetskoncept.

Din VVS Mester i Give

JH Service er din lokale, autoriserede VVS mester i Give. JH Service blev etableret i 2006 og har i dag en bred kreds af kunder – store som små. JH Service kan hjælpe dig med din VVS løsning, uanset om det blot er en reparation, om det er en komplet renovering af badeværelset, eller noget helt tredje.

Vi sørger for, at vores VVS-installatørarbejde passer lige præcis til din smag, dine behov og dit budget, og vi giver gerne gode råd om, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Lær os at kende

Lidt om hvordan vi kan hjælpe dig

JH Service løser alle VVS-opgaver

Uanset hvilken slags VVS-opgave, du skal have lavet i Give eller omegn, så står JH Service, som VVS Mester, klar til at hjælpe. Vi hjælper både private, boligforeninger og virksomheder med VVS- og sanitetsopgaver. Så uanset om du skal have lavet varme- og fyringsanlæg, varmepumper, grønne løsninger, termografi, eller noget helt femte, så kan JH Service i Give hjælpe.

Vi har desuden mange års erfaring med sanitetsløsninger, så står du og skal have nyt badeværelse eller lignende, så kontakt JH Service. Udover vores erfaring med en lang række forskellige VVS-opgaver, så er vi også altid opdateret på alt ny viden inden for branchen, så du kan være sikker på at JH Service klarer opgaven til UG.

Kloakarbejde og varmeløsninger

Skal du have lavet kloakarbejde, kan JH Service, som autoriseret kloakmester siden 2011, udføre både små og store opgaver. JH Service tilbyder altså totalløsninger inden for kloakarbejde. Vi har stor viden og erfaring på området og har også materialer til at klare kloakopgaven.

Ligeledes har din VVS mester i Give erfaring inden for fyringsanlæg, og JH Service kan dermed installere dit næste fyringsanlæg, uanset om det er et pillefyr, en oliekedel eller noget tredje, du ønsker.

En grøn løsning i din bolig

Hos JH Service har vi fokus på de grønne løsninger. Vi ved derfor, hvordan du bedst muligt kan reducere dit CO2-forbrug samtidig med, at du får en økonomisk gevinst. Dette rådgiver VVS-installatører hos JH Service selvfølgelig gerne om. Så står du og drømmer om nyt fyringsanlæg, varmepumpe eller en anden ny og grønnere varmeløsning, så kontakt din VVS installatør i Give.

Få et uforpligtende VVS tilbud

Uanset hvad du går og overvejer af VVS-løsninger i hjemmet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte JH Service. Så har du brug for rådgivning om VVS eller står og overvejer at ombygge, nybygge eller sågar tilbygge, står JH Service i Give gerne klar med et uforpligtende tilbud.

Kvalitetssikret VVS i Give

JH Service har altid fokus på den gode kvalitet. Dette viser sig blandt andet ved, at vi kun bruger anerkendte og gennemtestede produkter, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at de materialer, der bliver brugt, er i ordentlig kvalitet. Det betyder også, at vi altid kan stå inde for og være stolte af det arbejde, vi laver. JH Service sørger altid for, at det VVS vi laver er godt og solidt håndværk.

Derudover er JH Service medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket betyder, at du har sikkerhed for det arbejde, der udføres, da det gøres efter strenge kvalitetskrav. Så har du brug for en VVS installatør i Give, kan du med fordel kontakte JH Service.

Kontaktoplysninger

Adresse

Hedegårdvej 69
7323 Give

Åbningstid

Mandag – fredag: 07:00-16:00

Kontakt os

Telefon: +45 75 73 92 03
Akuttelefon: +45 20 40 65 98
Email: jhservice@jhservice.dk

CVR

JH Service
CVR: 29289840
Hjemmeside

Kontakt os – alle hverdage 07.00 – 16.00


Har du spørgsmål?

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.