montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Indlæg / Inspiration / Hvilket brusesystem skal jeg vælge?

Inspiration

21. maj 2024 · 6 min

Hvilket brusesystem skal jeg vælge?

Hvilket brusesystem du skal vælge, afhænger af hvilken bruseoplevelse du gerne vil have. Vi har i de følgende afsnit forklaret forskellige og fordele ved de forskellige muligheder.

Hovedbrusere og sidebrusere

Hovedbrusere og sidebrusere er til dig, der ønsker luksus på badeværelset. Hovedbrusere hører til en af de nyeste opfindelser inden for brus, og der er i høj grad fokus på både design og brug.

Hovedbrusere og sidebrusere er lavet til enten at montere i loftet eller i væggen, og du undgår dermed den ikke særlig pæne brusestang, der ofte er en del af alle andre brusesystemer.

Brugsmæssigt er hovedbruserne meget forskellige, men vælger du Raindance, Rainshower eller andre af de store brusehoveder, opnår du det ultimative brusebad, hvor du kan vælge mellem mange forskelige stråletyper.

Håndbrusere og brusesæt

Håndbruseren er til dig, der allerede har de essentielle ting til et brusesæt, eller til dig der ikke behøver den helt vilde badeoplevelse.

Håndbruseren kan monteres de fleste steder på badeværelset, så du eksempelvis får en bruser ved badekaret eller i brusekabinen. Ønsker du at montere den i brusekabinen, er det en god ide i forvejen at have en brusestang og en termostat monteret, da dette ikke medfølger.

Håndbruseren er altså oplagt til dig, der blot ønsker en ny bruser. Er du ikke indehaver af en brusestang, skal du i stedet gå efter et brusesæt. Her skal du dog være opmærksom på, at termostaten ikke medfølger.

Komplette brusesæt

Kan du ikke undvære hverken luksusfølelsen ved en hovedbruser eller det praktiske ved en håndbruser, så skal du gå efter et komplet brusesæt.

Her får du både en stor hovebruser, en håndbruser og en termostat, så du undgår at skulle købe delene hver for sig. Du kan naturligvis vælge mellem mange forskellige modeller og således få et brusesæt, der passer til lige præcis dine behov.

Den digitale bruser

Bæredygtighed og intelligent brug af ressourcer bliver vigtigere og vigtigere i vores samfund. En digital håndbruser opfordrer dig til at spare vand. Den gør det nemt, at få styr over vandforbruget, når du står under de afslappende stråler.

Håndbruseren har nemlig en særlig funktion: en integreret skærm, der viser det aktuelle vand- og energiforbrug under og efter brusebadet. Og er det ikke nok, kan håndbruseren forbindes via Bluetooth til en app på din smartphone, der viser vand- og energiforbruget over tid.

Med viden om vandforbruget i badet lige ved hånden, er det nemmere at lave bevidste ændringer af dine dårlige vaner.

Foruden den indbyggede, intelligente teknologi er håndbruseren kendetegnet ved at have et elegant og tidløst moderne udtryk.

Relaterede nyheder

Inspiration

Renovering af badeværelset

Inspiration

Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Inspiration

Hvilken håndvask skal jeg vælge?

Hold dig opdateret og følg os på Facebook

{attributes.image.alt ?? ''}
{attributes.image.alt ?? ''}
{attributes.image.alt ?? ''}
Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.