montering sort

Professionel hjælp

water-tap

Alle typer VVS-opgaver

installatører sort

Nemt at booke en VVS’er

idea (2) 1
Køkken & bad
plumber (1)
Find VVS’er
water-tap
Book VVS’er
Forside / Indlæg / Inspiration / Komfort og hygiejne med douchetoilet

Inspiration

1. januar 2023 · 6 min

Komfort og hygiejne med douchetoilet

Drømmer du om lidt ekstra wellness i hverdagen? Oplev komfort, lækker hudpleje, ultimativ renhed og følelsen af wellness derhjemme med et douchetoilet.

Komfort og pleje

Hvem havde troet, at man kunne opnå en følelse af wellness via sit toilet. Men det kan du nu. Anerkendte brands herunder blandt andre Geberit har udviklet de moderne og teknologiske douchetoiletter, der giver dig en følelse af komfort og pleje – hver gang du går på toilet.

Føl dig ren hele dagen

Uanset hvilken model du vælger, får du en masse smarte og innovative funktioner, som gør din hverdag meget mere behagelig. Et douchetoilet sørger først og fremmest for, at du opnår komplet renhed, når du har været på toilet. Dette sker ved, at toilettet vasker dig blidt, men grundigt med en vandtemperatur, der er tilpasset dig.

Juster dit skyl – tilpasset dig

Uanset om du vælger et douchetoilet fra GROHE eller Geberit, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige skyl. Det betyder, at du kan vælge et skyl, der passer til lige netop dit behov.

Eksempelvis har GROHE med Sensia Arena douchetoilettet lavet et feminint skyl, der sørger for blid rengøring af de nødvendige områder.

Og når du først har tilpasset indstillingerne efter dig, genkender og husker toilettet det næste gang, du sætter dig. Det hele slutter naturligvis af med en hurtig og blid lufttørring. Dét er wellness.

Kontakt din lokale installatør for installation af douchetoilettet.

Styr toilettet nemt og bekvemt

Og hvordan styrer du så toilettet? På den nemmest mulige måde.

Som noget helt nyt kan du til GROHE Sensia Arena hente en app og på denne måde styre toilettets indstillinger. Foretrækker du det mere manuelle, er toilettet selvfølgelig udstyret med en fjernbetjening samt kontrolpanel på siden.

Samme funktion finder du hos Geberit AquaClean douchetoilettet. På denne måde kan du nemt styre toilettets mange funktioner. Vælger du GROHE Sensia Arena, får du som bonus et toiletsæde, der automatisk åbner, når du nærmer dig toilettet, ligesom det er udstyret med natbelysning.

Med sidstnævnte feature slipper du altså for at blive vækket af skarpt lys, når du besøger toilettet om natten – den svage belysning fra toilettet sørger for at du kan se, hvor du skal hen uden at lyse hele badeværelset op.

Nem rengøring

Derudover er douchetoiletterne selvfølgelig belagt med specielle overflader, så det bliver så nemt for dig som muligt at gøre rent.

Det betyder, at kalkaflejringer ikke kan sætte sig fast, samtidig med at overfladerne er nemmere for dig at tørre af. Sprayarmene er desuden 99% antibakterielle. Nemmere bliver det ikke.

Og som prikken over wellness i’et får du med GROHE Sensia Arena et toilet, der er udstyret med et lugtabsorberingssystem, så dit badeværelse altså virker indbydende. Så drømmer du om lidt ekstra wellness i hverdagen, så vælg et douchetoilet.

Tag kontakt til din lokale VVS installatør eller BadArkitekten, hvis du vil høre mere om mulighederne for wellness på dit badeværelse.

Relaterede nyheder

Inspiration

Hiv naturen ind på badeværelset

Inspiration

Hvilket toilet skal jeg vælge?

Inspiration

Renovering af badeværelset

Hold dig opdateret og følg os på Facebook

{attributes.image.alt ?? ''}
{attributes.image.alt ?? ''}
{attributes.image.alt ?? ''}
Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

KONTAKT OS

Book eller kontakt os

Vi hører gerne fra dig, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål

Book VVS
Book BadArkitekten
Kontakt os
Bliv kontaktet af en VVS'er

Book en VVS'er

Kontakt os nu og vi vender tilbage indenfor 3 dage.

  Din besked er nu afsendt

  Tak for din booking

  Tak for din besked.
  Du vil blive kontaktet af en VVS’er inden for 3 dage.

  Bliv kontaktet

  Skriv til BadArkitekten

   Din besked er nu afsendt

   Tak for din besked

   Vi har nu modtaget din besked
   Vi gennemgår den lige og vender tilbage til dig hurtigtst muligt 🙂

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

    Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.    Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

    Tak for din tilmelding

    Tak for din tilmelding.
    Du modtager nu vores nyhedsbrev to gange om måneden. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.